Didim
KSM härkätie2018

Jokerit huomenna sunnuntaina Somerolle

 

Teksti Juha Laakso
Sunnuntaina iltapäivällä Someron jäähallissa pelataan jääkiekko-ottelu, jollaisesta ei aiemmilla kausilla ole osattu haaveillakaan: Someron Pallo ja Helsingin Jokerit iskevät yhteen ykkösjoukkueillaan.
Kyseessä on tietysti C2-ikäluokan valtakunnallisen AAA-tason jatkosarjan kamppailu. Samat joukkueet ottavat tuntumaa toisiinsa jo tänä iltana Helsingissä ja ovat siis uudestaan vastakkain heti sunnuntaina.
Kahdella ensimmäisellä kierroksella Jokerit on tehnyt selvää jälkeä lohkon peränpitäjistä, Hämeenlinnan Pallokerhosta (9–2) ja Rauman Lukosta (13–0). Myös SoPa on ehtinyt kukistamaan HPK:n (3–0), mutta toisessa ottelussaan se joutui taipumaan lohkon kärkikastiin kuuluvalle Porin Ässät/Sharksille tämän kotikaukalossa (3–7).
Lohkon todelliset voimasuhteet alkavat hahmottua vasta viikonlopun aikana, kun kaikkien joukkueiden tilillä on vähintään kolme pelattua ottelua.

Päivärinta ja Salo Vierumäen leirille
Viikon kuluttua Jääkiekkoliitto järjestää Vierumäen urheiluopistolla C2-ikäluokan (vuonna 2003 syntyneet pelaajat) Tulevaisuuden Tähdet -tapahtuman. Sen aikana tehdään pelaajakartoitusta helmikuun lopussa Vierumäellä käynnistyvälle tämän ikäluokan Pohjola-leirille.
Ensi viikon tapahtumaan SoPan pelaajista on saanut kutsun joukkueen kapteeni ja ykkösketjun keskushyökkääjä Sami Päivärinta. SoPan päävalmentaja Jari-Matti Salo puolestaan toimii tuolloin Länsirannikon aluejoukkueen toisena valmentajana.

Lue miten kävi 23.1.2018 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry