Someron rengas huhtikuu2017

Kesällä busseilla pääsee paremmin Somerolta Saloon ja takaisin

Somerolta Saloon ja takaisin oleviin linja-autovuoroihin on luvassa parannusta ensi kesästä lähtien. Ely-keskus yhdessä Someron ja Salon kaupunkien kanssa aikoo jatkossa hankkia sopimuksella kaiken joukkoliikenteen näiden kaupunkien välille, jotta etenkin työ- ja koulumatkat onnistuisivat nykyistä paremmin. Tavoitteena on saada aikaan vakaat vuorot ja myös yhtenäinen kausilippu.

Lue lisää tiistain 9.1. Somero-lehdestäVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät Somerpalat

[cplw category="2" width="500" height="500" effects="scrollHorz" posts_to_show="8" time="2500" sort_by="date" excerpt_length="10" thumb_width="150" thumb_height="150" date_format="F j, Y" display="title" order="desc"]

Suomi 100 lehti
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150