Didim
KSM härkätie2018

Lakko sulki Someron konttorit, pankkiautomaatit ja verkkopalvelut toimivat

Rahoitusalan lakko sulki Lounaismaan Osuuspankin ja Someron Säästöpankin Someron konttorit torstaiksi ja perjantaiksi. Pankkiautomaattien on kerrottu toimivan, samoin pankkikortilla maksaminen onnistuu sekä pankkien verkko- ja mobiilipalvelut.
Sähköiset palvelut ovat siis käytössä.
– Jos laitteisiin tulee korjaamista, niin on riski, ettei korjaajia löytyne. ICT-ala tukee lakkoa työsululla, toteaa Someron Säästöpankin toimitusjohtaja Juhani Huupponen.
Huupponen kertoo, että säästöpankki pyrkii hoitamaan Someron konttorilla aiemmin sovitut tapaamiset, vaikka konttori on suljettu.                                                                                                                                                               – Kassapalveluita meillä ei ole mahdollisuus pitää auki Somerolla. Yritämme pitää konttorit auki torstaina Forssassa ja perjantaina Salossa kello 10–13. Jos asiakkailla on mahdollisuus matkata sinne, niin sieltä saa kassapalveluita, kertoo Lounaismaan Osuuspankin toimitusjohtaja Jukka Hulkkonen.                                                                                                                                                                                                                                            Pankit ovat auki normaalisti ensi viikon maanantaista lähtien.
Suurin kiista on pankkialan viikonlopputyöstä, voidaanko sitä tehdä paikallisesti sopimalla vai voiko työnantaja määrätä toimihenkilöitä viikonlopputöihin. Myös palkkaratkaisu on auki.
Pankkialalla oli työnseisaus myös viime viikolla torstaina ja perjantaina.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry