Didim
KSM härkätie2018

Milla Uusitupa teki väitöksen Suomen ja Karjalan murteista

 

Lahden kylästä kotoisin oleva Milla Uusitupa kävi alakoulun Ollilassa. Filosofian maisteriksi Joensuun yliopistosta vuonna 2011 valmistunut Uusitupa muistelee kouluaikojaan hyvillä mielin.
Ylioppilaaksi hän kirjoitti Someron lukiosta 2005. Lukiossa hänelle tuli puhti lähteä jonnekin kauemmas ja haki Joensuun yliopistoon lukemaan suomen kieltä.

Lue lisää 09.01.2017 lehdestä

Milla Uusitupa tarkastelee väitöskirjassaan avoimesti tulkittavia persoonaviittauksia karjalan kielessä ja erityisesti rajakarjalaismurteissa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry