Didim
KSM härkätie2018

Nieminen viikkoja sivussa liigajäiltä

 

Otto Nieminen

Teksti Juha Laakso
Turun Palloseuran somerolaislähtöinen laitahyökkääjä Otto Nieminen joutuu seuraamaan vielä muutaman viikon jääkiekkoliigan pelejä katsomon puolelta.
Joulukuun 19. päivän vierasottelussa Tampereella Nieminen vastaanotti kovan, mutta kuitenkin sääntöjen rajoissa pysyneen taklauksen vastapuolen pelaajalta.
– Heti tuntui, että nyt sattui jotain, mutta yritin vielä vetää yhden vaihdon sen jälkeen. Hommasta ei kuitenkaan tullut mitään ja lantion seudulle tulleen alaraajavamman seurauksena olen nyt viidestä kuuteen viikkoa sivussa peleistä, 21-vuotias Nieminen kertoo.

Lue lisää 12.1.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry