Didim
KSM härkätie2018

Niinistön työ sai kansan tuen

Kansa on sanonut sanansa. Se oli kovin yksimielinen. Niin somerolaiset kuin muidenkin kuntien äänestäjät olivat sitä mieltä, että Sauli saa jatkaa.
Presidentiksi valittu Sauli Niinistö sai sellaisen prosenttiosuuden äänistä ensimmäisessä vaalissa, jota ei ole aiemmin nähty. Häntä äänestettiin yli puoluerajojen, eri ikäluokista ja yhteiskuntaluokista.
Niinistön katsotaan tehneen työnsä hyvin.
Ehkä kansa haluaa varmuutta ja vakautta kaiken soten, EU:n, pakolaisongelmien ja maailman sekasorron vastapainoksi.
Äänestäjät eivät halunneet Mäntyniemeen ainakaan sellaista henkilöä, jonka toimia eikä tapoja ole koettu. Ettei tarvitsisi pelätä Suomen presidentin vievän maata sekasortoon eikä tekevän trumppeja.
Hyvät suhteet joka suuntaan ja tuttuus pitävät asioita vakaina, mutta kehittyykö maa ja löytää uusia ja innovaatisia uria, se jää nähtäväksi.
Katsotaan, miten presidentin toinen kausi alkaa edetä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry