Didim
KSM härkätie2018

Osa pankkipalveluista palasi Somerniemelle

Somerniemen Osuuspankin suljettua ovensa on Lounaismaan Osuuspankki lähtenyt kokeilemaan OP:n Liikkuva piste -pankkipalvelua myös Somerniemellä.

– Pankin sulkemisen jälkeen olemme olleet paikalla niin sanotun OP:n Liikkuvan pisteen kanssa vanhan Somerniemen konttorin tiloissa kaksi kertaa kuukaudessa. Tällä palvelulla olemme halunneet varmistaa, että lakkautetun konttorin asiakkaiden asiointi sujuu jatkossakin helposti ja sujuvasti, kertoo OP Lounaismaan pankinjohtaja Jukka Tuominen Salon konttorista.

Lue lisää 09.01.2017 Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry