Didim
KSM härkätie2018

Paperilehden lukeminen rentouttaa

Neljä viidestä (78 %) suomalaisesta pitää painetun sanomalehden lukemista rentouttavampana kuin sähköisen sanomalehden. Nuorimmistakin kolme neljästä on tätä mieltä.
Maailman sähköistyessä ihmiset ovat alkaneet arvostaa erityisesti fyysisiä, käsin kosketeltavia asioita. Nyt jo Yhteisöllistyvä media 2017 -tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa kaiken ikäisistä suomalaisista on tätä mieltä.
Lähes 60 prosenttia toteaa, että sähköiset palvelut eivät pysty korvaamaan paperisia lehtiä. Osuus suomalaisista on tosin hieman laskenut vuosien varrella. Vuonna 2012 näin ajatteli kaksi kolmesta.
Reilu puolet suomalaisista ilmoittaa aikovansa lukea jatkossakin painettuja sisältöjä, koska haluaa tulevaisuudessa maksimoida aikansa ilman elektroniikkaa. Nuorimmista tätä mieltä on 44 prosenttia, yli 55-vuotiaista 64 prosenttia.
Somero-lehti menee painettuna 4 701 kotiin. Digilehtiä on tilattu 274 kappaletta. Osalle tilaajista menevät molemmat. Joka tapauksessa paperisen suosio on Somero-lehden osalta vielä tutkimustuloksiakin vahvempi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry