Didim
KSM härkätie2018

Somerolainen haluaa auttaa

Somerolaisen erityispiirre näyttää olevan anteliaisuus. Hyväntekeväisyyteen kerätään paikkakunnalta todella merkittäviä summia.
Suurta näkyvyyttä julkisuudessa nauttinut Laitalainen Joulu -keräys sai kasaan yli 18 000 euroa. Nyt Lions Club Somero lahjoitti hyväntekeväisyyteen yli 19 000 euroa.
Lisäksi esimerkiksi veteraanikeräys tuotti syksyllä yli 4 000 euroa. Muitakin keräyksiä oli.
Varovaisestikin laskien voisi sanoa, että somerolainen antaa tämän perusteella hyväntekeväisyyteen keskimäärin ainakin viitisen euroa vuodessa. Eikä se ole mikään itsestään selvä tai helppo juttu jokaiselle.
Keräykset vaativat myös valtavasti talkootyötunteja. Talkoolaiset eivät laske ajettuja kilometrejä tai työlle annettua aikaa. Halu auttaa puskee eteenpäin.
Tällaisilla hetkillä tuntee ylpeyttä siitä, että on somerolainen. Kiitos kaikille hyväntekeväisyystyöhön osallistuneille ja kiitos kaikille lahjoittaneille!
Tehdään hyvää yhdessä jatkossakin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry