Didim
KSM härkätie2018

Somerolainen Timi Tamminen tekee musiikkia Lontoossa

Teksti Armas Töykkälä

Timi Tamminen lähti tekemään musiikkia Yhdistyneisiin kuningaskuntiin – vielä kun sinne pääsee.
Tuottaja, lauluntekijä ja artisti Timi Tamminen on itsenäinen musiikkialan moniosaaja. Yhden miehen label on juuri julkaissut ensilevynsä ja musiikkivideon.
Puolisen vuotta sitten hän lähti Lontooseen luomaan itselleen kansainvälistä uraa. Lähtöpäätöksen ja paikan valinnan takana olivat tunnesyyt – ja poliittinen pakkotilanne.
– Minulla ei koskaan tullut syvää suhdetta suomalaiseen musiikkiin. Idolit, joiden ympärillä olen kasvanut, tulevat jostain muualta. Lapsena halusin Amerikkaan, se kiinnostaa vieläkin, mutta rakastan Lontoota. Ja kun tuli Brexit, oli hyvä syy lähteä.

Ps. Timi Alexanderin nimikkolevy kuunneltavissa Spotifyssä

Lue lisää16.1.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry