Didim
KSM härkätie2018

Somerolaisleijonat keräsivät yli 19 000 euroa

 

Lahjoittajia ja tuensaajia: Johanna Pessinen ja Rosita Kuitunen (edessä) sekä Janne Siviranta, Eino Lindström, Tero Tähtinen, Hannu Lehtonen, Mia Juote, Lea Ahonen, Minna Mäkelä-Rönnholm ja Sari Ojuva.

Lions Club Someron keräystulos valtakunnallisessa Punainen Sulka -kampanjassa oli yli 19 000 euroa. Se on kolmanneksi suurin summa koko Suomen lionsklubien keräämistä tuotoista.
Lionsklubit keräsivät varoja nuorten hyväksi. Keräyksen suojelijana toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.
Kullekin klubille oli asetettu keräystavoite, joka määräytyi paikkakunnan väkiluvun ja klubin jäsenmäärän perusteella. Somero saavutti tuloksen, joka oli lähes 2,5-kertainen asetettuun tavoitteeseen nähden.
– Parasta asiassa on se, että keräystuloksesta klubi saa käyttää neljänneksen oman paikkakunnan nuorison hyväksi. Loppuosa menee seitsemän valtakunnallisen järjestön kautta nuorisotyöhön, kertoo Someron leijonien presidentti Hannu Lehtonen.

Lue lisää 19.1.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry