Didim
KSM härkätie2018

SomeroLOVE saa toiveuusinnan

 

Kaksi vuotta sitten Somerniemen Musiikkiteatteri järjesti 15-vuotisjuhlakonserttinaan SomeroLOVE-konsertin. Konsertissa kuultiin somerolaisia tarinoita ystävyydestä ja rakkaudesta. Nyt SomeroLOVE saa yleisön pyynnöstä jatkoa. Tammikuun 28. päivä järjestetään kaksi konserttia Someron seurakuntakeskuksessa.
SomeroLOVE on paikallinen versio YLE:n suositusta SuomiLOVE-ohjelmasta. Konsertissa kuullaan kymmenen erilaista tarinaa ystävyydestä ja rakkaudesta toivelauluineen. Lauluja esittävät musiikkiteatterilaisten 40-hengen joukko bändin säestyksellä.
Orkesteria johtaa paimiolainen Roope Kivimaa, joka on myös sovittanut musiikin. Orkesterissa soittavat Kivimaan lisäksi somerolaiset Hermanni Morander, Eemeli Morander ja Aleksi Teerisalo sekä tammelalainen Timo Haavisto.
– Ensimmäisen kerran, kun järjestimme SomeroLOVE-konserttia, jännitimme, että uskaltavatko ihmiset ottaa yhteyttä ja kertoa oman tarinansa. Nyt toisella kerralla ei tarvinnut enää jännittää. Jälleen saimmekin aivan ihania tarinoita ja biisejä, iloitsee Somerniemen Musiikkiteatterin hallituksen puheenjohtaja Emmi Ali-Yrkkö.
– Tämä LOVE-formaatti on hieno tapa tuoda näkyväksi ihmisten välistä rakkautta ja ystävyyttä. Sitä ei voi koskaan olla liikaa. On mahtavaa saada olla mukana laulamassa näistä aiheista, sanoo kuorossa mukana laulava Elina Mettovaara.
SomeroLOVE-konserttien lisäksi teatterilaisia työllistää ensi kesän näytelmä, joka julkaistaan myöhemmin sekä katsomoprojekti, jonka tarkoituksena on rakentaa Somerniemen Metsolaan uusi katettu katsomo. SomeroLOVE-konserteilla kerätään varoja uutta katsomoa varten.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry