Didim
KSM härkätie2018

Nuoriso kaahaillut jälleen keskustassa

 

Teksti Sauli Kaipainen

Facebookissa on Someron ilmoitustaulu -palstalla käyty viime aikoina vilkkaita keskusteluja muutaman nuoren ajokäyttäytymisestä Someron keskustassa. Kommentteja ja huolestuneita äänenpainoja on kertynyt yhteensä jo muutama sata kappaletta.
Keskustelujen kohteena on ollut eniten kolmen nuoren ryhmä, joka on kaahaillut keskustassa öiseen aikaan äänekkäine autoineen jopa aamuun asti. Autoja on nimitetty Lintta-Volvoiksi. Nimi tulee luultavasti ajotavasta, jossa välillä isoillakin nopeuksilla luistatellaan auton perää sivuluisuun.

Rikosylikonstaapeli Heikki Anttila Salon poliisista kertoo, että öinen rallinajo on tullut myös heidän tietoonsa.
– Kyllä poliisilla on ollut tästä tietoa, ilmoituksia on tullut ja partioille on ilmoitettu asiasta. Se on ainoa oikea tapa tällaisissa tapauksissa, että pyydetään lisää valvontaa.

Lue lisää16.1.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry