Didim
KSM härkätie2018

SoVo uusin ilmein PJK:n kaatoon

 

Vielä viime kevään pudotuspeleissä Timur Inapshba (10) pörräsi sovolaisten kiusana Ilveksen riveissä. Jatkossa hän tähtää samaan maaliin muun muassa tämän kuvan taisteluparinsa Mikko Matinaron kanssa.

Teksti Juha Laakso
Someron Voima Futsal esiintyy neljän viikon tauon jälkeen kotiyleisönsä edessä Futsal-Liigan ottelussa, kun se isännöi huomenna monitoimitalossa Pirkkalan Jalkapalloklubia.
Edellisen kotiottelunsa SoVo hävisi sarjajohtaja Kampuksen Dynamolle (1–3) ja tappioon päättyi myös joulutauon jälkeinen kamppailu Mad Maxia vastaan Valkeakoskella.
Elätelläkseen yhä toiveita pudotuspelien avauskierroksen kotiedusta, eli sijoituksesta runkosarjan neljän parhaan joukkoon, SoVolla ei ole huomenna mitään muuta mahdollisuutta kuin saalistaa täydet kolme sarjapistettä.
PJK:ta vastaan nähtäneen ensimmäistä kertaa SoVon peliasussa kotikentällä tuore pelaajavahvistus Timur Inapshba, joka oli eräs joukkueen harvoista valopilkuista pieleen menneellä Valkeakosken reissulla.
Uutta ilmettä on haettu myös SoVo Futsalin valmennukseen kevätkaudelle: Päävalmentaja Tomi Tuominen on tällä viikolla saanut avukseen espoolaisessa liigaseurassa Golden Futsal Teamissa ja myös Suomen futsalmaajoukkueessa meritoituneen Ville Sihvosen, 43.
– Joukkueen peliesitykset ovat heitelleet laidasta laitaan ja jotain muutosta oli saatava aikaiseksi. Ville tuo meille arvokasta kokemusta ja uskon yhteistyön Tuomisen kanssa sujuvan tuloksellisesti, SoVo Futsalin manageri Jarkko Ihalainen kommentoi tuoretta valmennuskaartin täydennystä seuran verkkosivulla.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry