Didim
KSM härkätie2018

”Hyvää sadatta itsenäisyyspäivää” – Suomusjärven itsenäisyyspäiväjuhlasta kertova kirjoitus voitti Kemut-kisan

Suomusjärvi-seuran artikkeli Suomi 100 -itsenäisyyspäiväjuhlasta voitti Kaffepaussin Kemut-kisan. Voittaja-artikkelin on kirjoittanut seuran hallituksen jäsen Mari-Anne Mielikäinen.

Kemut-kisassa arvottiin palkinto kaikkien loppuvuoden juhlista ja tilaisuuksista kertoneiden välillä. Kisaan tuli lukijoilta artikkeleita muun muassa erilaisista  itsenäisyyspäivän vietoista, pikkujouluista ja muista juhlista.

Lue voittajaksi arvottu artikkeli tästä.

Suomusjärvi-seura järjesti itsenäisyyspäiväjuhlan yhdessä monen muun paikallisen yhdistyksen ja vapaaehtoisen kanssa. Juhlassa oli ohjelman tekijöitä ekaluokkalaisista sotaveteraaneihin.

– Jokainen yhdistys toi kortensa kekoon omalla osaamisellaan ja lopputulos oli todella lämminhenkinen tilaisuus. Kuvaavaa oli, että lopuksi koululaiset kukittivat veteraanit ja he toivottivat toisilleen hyvää sadatta itsenäisyyspäivää: toinen oli taistellut itsenäisyyden Suomelle ja toinen oli saanut nauttia itsenäisyyden tuomasta vapaudesta jo elämänsä kymmenen vuotta, hehkuttaa Mari-Anne Mielikäinen.

Kirjoitus Kaffepaussiin kannatti, sillä seura sai kokouskahvit kuukausiksi eteenpäin. Pääpalkintona oli nimittäin viisi kiloa kahvia.

Suomusjärvi-seura on yhdistys, joka ajaa entisen Suomusjärven kunnan alueella asuvien ihmisten sekä kesäasukkaiden asioita ja vaalii Suomusjärven kulttuuriperinnettä.

Lue pidempi artikkeli voittajasta Kaffepaussista. 

 

Kaffepaussi

  • Somero-lehden ajanvietesivusto löytyy osoitteesta kaffepaussi.fi.
  • Sivustolle voi lähettää kirjoituksen yhdistyksen, seuran, joukkueen, harrastajaporukan tai kaveriporukan kemuista.
  • Kemut tarkoittavat erilaisia tilaisuuksia, juhlia, retkiä, illanviettoja, kokoontumisia tai tapaamisia.
  • Artikkeli lähetetään sivulla olevan lomakkeen kautta.
  • Toimitus tarkistaa artikkelin ennen julkaisua.
  • Kaffepaussista löytyy myös lukijoiden lähettämiä kuvia ja vitsejä.
  • Kuvat ja vitsit lähetetään myös sivustolla olevan lomakkeen kautta.
  • Joka lauantai Kaffepaussissa ilmestyy tietovisa, Viikon tusina.
  • Kaffepaussi on yhdeksän sanomalehden yhteinen sivusto. Mukana ovat  Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-lehti, Kunnallislehti, Laitilan Sanomat, Loimaan lehti, Paikallislehti Somero, Salon Seudun Sanomat, Turun Sanomat ja Uudenkaupungin Sanomat.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry