Didim
KSM härkätie2018

Vanhusneuvosto puolestapuhujana

Jokaiselle on tärkeää, että häntä kuullaan ja on vaikutusmahdollisuuksia omiin ja lähiympäristön asioihin.
Mielipiteen ilmaisu ja kuulluksi tuleminen tulee olla yhdenvertainen kaikenikäisillä. Kenenkään mielipidettä ei saa ylittää iän vuoksi.
Someron vanhusneuvosto kehottaa ikäihmisiä ottamaan yhteyttä, jos jokin somerolaispalvelu kaipaa parannusta.
Pykälien mukaan vanhusneuvostolle on annettava mahdollisuus vaikuttaa kunnan eri toimialojen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja seurantaan asioissa, joilla on merkitystä ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, osallisuuden, elinympäristön, asumisen, liikkumisen tai päivittäisistä toiminnoista suoriutumisen taikka heidän tarvitsemiensa palvelujen kannalta.
Vanhusneuvoston kautta pystyy vaikuttamaan. Vanhusneuvosto muun muassa tekee aloitteita, kannanottoja ja lausuntoja. Hoitaminen edellyttää, että vanhusneuvosto saa hyvissä ajoin tiedot ajankohtaisista hankkeista ja on oma-aloitteinen. Yhteistyön on pelattava.
Kuntalain mukaan jokaisessa kunnassa tulee olla vanhusneuvosto; se voi olla myös useamman kunnan yhteinen. Kansalaisten vaikuttamisneuvostoja ovat myös vammaisneuvosto ja nuorisovaltuusto.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry