Didim
KSM härkätie2018

Vuoden 2018 ensimmäinen somerolaisvauva syntyi Sorvareille

Katja ja Kalle Sorvarin toinen lapsi on vuoden 2018 ensimmäinen somerolainen vauva. Hän syntyi 4. tammikuuta kello 2.19 Turun yliopistollisessa keskussairaalassa.
Hän on tyypillinen vastasyntynyt eli nukkuu rauhallisesti, mutta kun nälkä alkaa möyriä vatsassa, niin ääni kohoaa ja lapsi tulee vaativaksi. Ruokaa on saatava hetimmiten.

Lue lisää perjantain 19.1. Somero-lehdestä

Sorvareiden perhe on ollut nelihenkinen 4. tammikuuta lähtien. Siihen kuuluvat viisivuotias Hilla, isä Kalle, äiti Katja ja  tyttövauva.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry