Didim
KSM härkätie2018

Vuoden urheilijaa haetaan äänestyksellä

Someron Vuoden 2017 Urheilija valitaan äänestyksellä. Someron Liikunta on nimennyt kirkkaimpien urheilutähtiemme kärjestä 11 ehdokasta. Lisäksi annetaan yleisölle mahdollisuus esittää myös omaa ehdokastaan, mikäli finalisteista ei löydy mieleistä.
Tulos julkistetaan Urheilukavalkadissa maaliskuun alussa.
Kaikille avoimessa palkitsemistilaisuudessa nähdään samalla Someron Liikunnan jäsenseurojen esiinmarssi.

Äänestä tästä! 

 

Lue lisää 26.1.2018  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry