Didim
KSM härkätie2018

Kiitos tarkkasilmäisille!

Paikallislehti on parhaimmillaan, kun toimitus ja lukijat tekevät sitä yhdessä.
Somero-lehti on siitä onnekkaassa asemassa, että te, hyvät lukijamme, otatte rohkeasti meihin yhteyttä. Ideat ja palaute ovat aina tervetulleita.
Parhaimmillaan palaute on silloin, kun se on rakentavaa.
Julkaisimme viime viikolla uuden tuotteen Meirän Somero. Halusimme nimeen murretta. Mutustelimme monenlaisia yhdyssanoja, etsimme Someroa kuvaavia adjektiiveja.
Kun löysimme Tapio Horilan Somerolaisia sananparsia -kirjasta sanan meirän, se tuntui luonnikkaalta liittää Someroon. Mutta uusi nimi ei murreasussaan aivan kelvannutkaan teille lukijoille.
Oikeassa olitte! Tarkistelimme asiaa murretuntija Voitto Ollonqvistilta, joka kertoi, että meidän-sanasta käytetään Somerolla useampaakin versiota, mutta paras niistä on meijän.
Eli tehdään syksyllä osa kaksi: Meijän Somero.
Ja nyt sitten juttuvinkkejä tulemaan tänne suuntaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry