Didim
KSM härkätie2018

Mainoksilla työllistämään

Suomalaisista 70 prosenttia on sitä mieltä, että mainostajien pitäisi käyttää ennen kaikkea medioita, jotka työllistävät suomalaisia. Tämä selviää Sanomalehtien Liiton teettämästä Yhteisöllistyvä media 2017 -tutkimuksesta.
Toive on vahva kaikissa ikäryhmissä.
Yksityisyydestään kokee huolta entistä useampi, nyt jo 69 prosenttia suomalaisista. Luku on kasvanut vuosittain huimaa vauhtia. Vuonna 2013 huolta yksityisyydestään koki alle puolet suomalaisista.
Mainosten kohdentaminen verkkoon jätettyjen tietojen (kuten Facebook-profiili tai internetin selaushistoria) perusteella on hyvä asia vain 11 prosentin mielestä. Nuorimmista tätä pitää hyvänä kuitenkin joka viides, vanhimmista vain joka kahdeskymmenes.
Joka neljännelle suomalaiselle on tärkeää lukea päivän mainokset sanomalehdestä.
Joka neljäs vastanneista tosin haluaisin päästä sanomalehdessä olevasta mainoksesta suoraan tuoteostoksille verkkokauppaan. Eli ainakin kannattaa laittaa verkko-osoite myös sanomalehtimainoksiin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry