Didim
KSM härkätie2018

Norjalainen löysi juurensa ja itsensä Somerolta

Elisabeth Rintala katseli lapsuudenkuvaa isoäidistään Helvi Rintalasta. Kameraan katsoi vaalea- ja kiharahiuksinen alta kymmenvuotias suomalaistyttö.

Siitä lähti norjalaisen Elisabeth Rintalan tutkimus, jolla hän etsi omia juuriaan. Hän pani palasia paikoilleen, jotta ymmärtäisi Somerolla syntynyttä isoäitiään ja oppisi ymmärtämään paremmin myös itseään ja tekemisiään.

Tämä kuva Helvi Rintalasta oli sysäyksenä Elisabeth Rintalan juurten etsinnälle.

Elisabeth Rintalalle (silmälasit päälaella) selvisi aikuisiällä, että hänellä on kaksi enoa Yhdysvalloissa. Edessä seisoo hänen enonsa Victor Kalman.

 

Lue lisää perjantain 16.2. Somero-lehdestä

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry