Didim
KSM härkätie2018

Somerolaismies 13 kertaa ratissa ilman korttia

Poliisi pysäytti sunnuntaina henkilöautoa ajaneen somerolaismiehen Helsingintiellä. Tarkastuksessa poliisi totesi kuljettajan olevan ajokiellossa. Hänen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta 13:ta toista kertaa.

Toistuvasti autoa ajokiellossa ajanut mies on somerolainen ja syntynyt vuonna -79. Poliisi pysäytti miehen Helsingientiellä sunnuntaina 4. helmikuuta kello 17:50.

 

 

 

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry