Didim
KSM härkätie2018

Somerolaista jääkiekkohistoriaa

Moni somerolaislähtöinen jääkiekkoilija on vuosien saatossa päässyt mukaan poikajuniorireiden ensimmäiseen valtakunnalliseen huippukatselmukseen, Vierumäellä järjestettävälle Pohjola-leirille.
Tänä vuonna  Someron Pallon Juniorit saa ensimmäiset omat edustajansa juniorikiekkoilun suurtapahtumaan; ja samalla kertaa sekä pelaajan että valmentajan. He ovat SoPan C2-joukkueen kapteeni, 14-vuotias Sami Päivärinta sekä saman joukkueen päävalmentaja Jari-Matti Salo.

Lue lisää perjantain 2.2. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry