Didim
KSM härkätie2018

Tommi Holttinen tähtää olympialaisiin

 

Valmentaja Jari Holttinen ja poikansa, seiväshyppääjä Tommi Holtinen. Kuvaaja: Ari-Matti Ruuska/Turun Sanomat

Teksti Julian Rauhaniemi
Seiväshyppääjä Tommi Holttinen, 20, on eittämättä yksi Suomen lupaavimmista yleisurheilijoista. Someron Esan hyppääjän tavoitteet ovat korkealla, mutta kiirettä maailman huipulle ei ole.Silti:

– Ennen pitkää haluan rikkoa yleisen sarjan Suomen ennätyksen (583) ja osallistua olympialaisiin. Tokion ja Pariisin olympialaiset vuosina 2020 ja 2024 ovat tähtäimessäni. Dohassa on MM-kisat vuonna 2019 ja uskoisin, että sinne vaaditaan 570 hyppyä.

Lue haastattelu Somero-lehdestä.

Lsää 23.2.2018 lehdessä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry