Didim
KSM härkätie2018

Yläkoululaisia houkutellaan opiskelemaan metallialaa

Somerolla on jo pidemmän aikaa pyritty saamaan metallialalle väkeä. Yläkoululaisia on tutustutettu alan firmoihin, yrityksen työntekijät ovat kertoneet työpolustaan ja on käyty tsekkaamassa ammattiopilaitoksissa alan koulutusta.                                                                             Innostus alaa kohtaan on pikku hiljaa nousemassa nuorten keskuudessa.
Lue lisää 9.2. Somero-lehdestä

Kiiruun koulun kahdeksasluokkalaiset ovat tehneet teknisentyön tunnilla grillin. Kun se on saatu valmiiksi, niin sitä on juhlistettu panemalla makkarat paistumaan.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry