Didim
KSM härkätie2018

Yrittäjä, hae tukea työllistämiseen

Someron kaupungin elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo muistuttaa somerolaisyrittäjiä erilaisista tuista, jotka auttavat heitä palkkamaan väkeä töihin.
– Työllistämiseen on olemassa monenlaisia tukimuotoja. Niihin kannattaa tutustua ja ottaa käyttöön, jotta työnantaja saa tekijöitä ja esimerkiksi nuori pääsee tutustumaan työelämään, opastaa Uusitalo.
Lue lisää tiistain 27.2. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry