Didim
KSM härkätie2018

Baddingin elämäntarinasta uusi kirja

 

Teksti Eija Komu

Rauli Badding Somerjoesta (1947–1987) julkaistiin ensimmäinen elämäkerta Badding 1996. Asialla olivat Heikki Metsämäki ja Juha Miettinen. Toimittaja-elämäkerturi -linja jatkuu nyt, kun Jukka Rajalan Kaita polku. Rauli Badding Somerjoen tarina on ilmestynyt. Kustantaja on Siltala.
Kaidan polun nimi on saatu ensimmäisestä julkisesti esitetystä Baddingin sävellyksestä ja sanoituksesta. Sen hän teki 16-vuotiaana. Teos on omistettu Turun underground-liikkeen keulahahmon ja Baddingin yhteistyökumppanin Markku Innon (1945–2018) muistolle.

Lue lisää 6.3.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry