Didim
KSM härkätie2018

Duunitreffit torstaina koulukeskuksessa

 

Someron elinkeinotoimi ja nuorisotoimi yhdessä Someron 4H:n kanssa järjestävät tulevaa kesää silmällä pitäen Duunitreffit. Niiden tarkoituksena on saattaa alle 29-vuotiaat nuoret työnhakijat sekä tekijöitä tarvitsevat työnantajat yhteen.
Treffit ovat Someron koulukeskuksen aulassa tämän viikon torstaina 15.3.
Maksuttomassa tapahtumassa yrityksillä on käytössään omat pöydät, joissa ne voivat tavata ja jututtaa nuoria. Yritys voi esimerkiksi esitellä omaa toimintaansa ja kertoa millaisia työntekijöitä etsii, tai haastatella potentiaalisia hakijoita. Ja nuorilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin työllistyä.
Vaikkakin kesätyöt tulevat olemaan hyvin keskeisessä roolissa, ei valikoiman ole tarkoitus rajoittua siihen. Tapahtumassa on mahdollista rekrytoida myös vakituista väkeä tai esimerkiksi oppisopimuslaisia tai harjoittelijoita.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry