Didim
KSM härkätie2018

Ensiraskaus muuttui sairauksien kanssa kamppailuksi

 

Kun Ida Luojukoski huomasi olevansa raskaana, hän halusi kuuluttaa onneaan koko maailmalle. Pian ilon keskellä alkoi ongelmien vyyhti, joiden seurauksena odottava äiti kuskattiin useammankin kerran ambulanssilla TYKS:iin, hän oli vaarassa sokeutua, lääkärit kielsivät häntä olemasta yksin ja ajo-oikeuskin evättiin.

Lue lisää 13.3.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry