Didim
KSM härkätie2018

Iloinen työpaikka tuottaa

Ihmiset viettävät työpaikoilla ison osan elämästään. Jokainen voi vaikuttaa tekemisellään, miten työpaikalla voidaan. Positiivisuuteen tottuu äkkiä ja se tarttuu.
Pahoinvointia eikä kiirettä ei poisteta kauhistelemalla. Työkaluja ovat esimerkiksi selkeät ja sopivankokoiset strategiat, roolit, pelisäännöt tai turvallisuuskulttuurin luominen. Kulttuurimuutokset lähtevät yrityksen johdosta. Jokainen yksilö voi tarttua omakohtaisestikin hyvinvointiinsa.
Työhyvinvoinnilla ja sillä että voi vaikuttaa työhönsä on tieteellisestikin todettu olevan korrelaatio yrityksen tulokseen ja talouteen. Positiivisella suhtautumisella asioihin saadaan työhyvinvointia parannettua ja se tuo taas lisää rahaa yrityksen kassaan.
Iloisempina ihmiset jaksavat paremmin. Irvistelevä ja nariseva tyyppi on tuskin se tuottavaisin henkilö.
Kiireen ja pahoinvoinnin kulut ovat mittavia. Kiire tuottaa säntäyksiä suuntaan ja toiseen, huonoa laatua, turhia korjauskustannuksia ja moneen kertaan tekemistä. Kiire, suorituspaineet ja pelolla johtamisen teemat vaikuttavat myös ideoiden ja luovuuden puutteeseen.
Innostuksen katoamisen kustannuksia harvoin tullaan laskeneeksi. Tämän potentiaalin käyttämättä jättäminen on voimavarojen tuhlausta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry