Didim
KSM härkätie2018

Infotaulu elvytetään

 

Teboilin kylmäaseman tontilla oleva infotaulu uudistetaan. Aikoinaan yksityisen yrityksen pystyttämä taulu on jäänyt kaupungin kontolle. Nyt kaupunki luovutti taulun yrittäjien ylläpidettäväksi.
– Olemme alustavasti kyselleet yritysten kiinnostusta infotaulun elvyttämiseen ja esimerkiksi useat ruokapaikat sekä kahvilat ovat ilmoittaneet lähtevänsä mukaan, kertoo yrittäjien puheenjohtaja Janne Tolvi.
Yhdistys toivoo mukaan matkailuyrityksiä, koska kyse on ensisijaisesti Somerolla vieraileville suunnatusta informaatiopisteestä.
– Mutta kuka tahansa voi toki lähteä mukaan, Tolvi sanoo.
Paikat vuokrataan kolmeksi vuodeksi kerrallaan ja niitä voi kysyä Someron Yrittäjiltä.
Taulussa on paikka 24:lle yritykselle.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry