Didim
KSM härkätie2018

Kaikki oppi otetaan, mitä saadaan

Somerolaiset Aapo Saksa ja Niko Oksanen valitsivat opinnot talonrakennuspuolella, koska haluavat nähdä oman käden jäljen. Ja vaikka ei työllistyisi, niin rakentamistaidoista on aina hyötyä.
Heistä rakennusala sopii oma-aloitteiselle.
– Tänne ei kannata hakea, jos toisten pitää aina työntää takapuolesta eteenpäin. Oma-aloitteinen ja töihin tarttuva pitää olla, ei mikään lusmuilija, kommentoi Saksa.
He korostavat, että asenteen pitää olla kunnossa.
– Me ollaan tultu tänne sillä asenteella, että haemme koulusta ammattia. Kaikki oppi otetaan, mitä saadaan, jotta osataan tehdä töitä työpaikalla.
Lue lisää perjantain 16.3. Somero-lehdestä

Aapo Saksa ja Niko Oksanen opiskelevat talonrakentajiksi Forssan ammatti-instituutissa,Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry