Didim
KSM härkätie2018

Kalan perässä

Pilkkiminen on jännittävää puuhaa. Lähde kokeilemaan, liikkuuko kala paukkupakkasilla. Pane kunnon vaatetus päälle, ettei kylmyys haittaa.
Suuntaa järvelle ruohikkojen reunoihin ja niemien kärkiin, niille paikoille, joissa kalat oleilevat kesäisinkin.
Kairaa reikiä. Laita pilkki ottisyvyyteen eli missä kalojen arvelet olevan. Ala nypyttää. Jos kalaa ei kuulu 5–10 minuuttiin, vaihda paikkaa muutama metri toisaalle.
Kiireinen kuuttooja voi ahdistua, kun on pitkään paikoillaan. Ajatukset saattavat harhailla, mutta raikas ilma voi myös selkiyttää aatoksia.
Kannattaa kokeilla, sillä luonnon rauhoittava vaikutus tekee mielelle hyvää. Stressi helpottaa tai jää ainakin hetkeksi taka-alalle.
Jos kala ei ota koukkuun, voi antaa silmän vaellella talvimaisemassa ja ihailla hiljaisuutta, joka sekin on harvinaista herkkua tämän päivän tallaajille.
Pilkkiminen on Suomessa edelleen hyvin suosittu harrastus. 1,5 miljoonasta vapaa-ajankalastajasta yli 0,5 miljoonaa harrasti pilkkimistä vuonna 2017.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry