Didim
KSM härkätie2018

Käsityöninhoajasta sukeutui nukkejen tekijä

 

Teksti Merja Ryhtä
Terhi Nousiainen vannoi teininä, ettei koske enää koskaan ompelukoneeseen. Hän ei pitänyt koulussa käsityötunneista.
– En tullut toimeen ompelukoneiden kanssa. Tuntui, etten sovi samaan huoneeseen sen rakkineen kanssa. Langat olivat poikki ja syntyi ihme suttua, muistelee Nousiainen nuoren ehdottomuutta.
Ei olisi pitänyt vannoa.

Nyt pöydällä on kaksi ompelukonetta. Olohuoneesta sukeutui hänen askarteluhuoneensa. Kankaita on useampi kaapillinen sekä pitsejä, nauhoja, nappeja, vanua ja kaikkea muuta materiaalia, joista tehdä nukkeja ja niille vaatteita ja asusteita.

Lue lisää 13.3.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry