Didim
KSM härkätie2018

Lähes kaikki lukevat sanomalehtiä

Suomalaisista 89 prosenttia lukee viikoittain sanomalehteä, ilmenee uusimmasta Kansallisesta Mediatutkimuksesta.
On upeaa, että uutiset kiinnostavat. Ihmiset haluavat tietää, mitä meillä ja muuallakin tapahtuu.
Painettuna sanomalehteä luki 71 prosenttia, tietokoneella 43 prosenttia, puhelimella 47 prosenttia ja sähköisellä lukulaitteella 24 prosenttia suomalaisista.
Somero-lehti menee painettuna lähes 5 000 kotiin. Digilehtiä on tilattu vajaat 300 kappaletta. Osalle tilaajista menevät molemmat. Lehti halutaan lukea paperisena, mutta samalla pitää luettavissa puhelimessakin, jolloin sen pariin voi palata missä tahansa, vaikka linja-autossa istuessaan.
Päivittäin sanomalehtiä lukee tutkimuksen mukaan reilut 60 prosenttia suomalaisista.
Sanomalehden lukemisen muutosta kuvastaa hyvin se, että 32 suuren sanomalehden digitaalisten näköislehtien lukeminen kasvoi viimeisen vuoden aikana 31 prosenttia.
Tutkimuksen mukaan 66 prosenttia suomalaisista tilaa painettua tai digitaalista sanomalehteä tai näiden yhdistelmää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry