Didim
KSM härkätie2018

Managerin tilitys futsalkaudesta

 

SoVo Futsalin liigakausi päättyi pettymykseen, mutta ilonaiheitakin kuluneeseen kauteen sisältyi. Tässä joukkue riemuitsee kotikentällä saavuttamastaan TUL:n mestaruudesta. Manageri Jarkko Ihalainen (oik.) paketoi oheisessa jutussa kuluneen kauden ja luo silmäyksen seuran tulevaisuuden näkymiin. Kuva Kari Eerikäinen

Teksti Juha Laakso
Futsalin liigakausi on vielä sen verran kesken, että jo kautensa päättäneen Someron Voima Futsalin lopullinen sarjasijoituskaan ei ole varmistunut.
Onpa SoVo tämän kauden liigassa viides tai kuudes, tulos on seuralle suuri pettymys.
– Käynnistimme kolme vuotta sitten seuraavat kolme pelikautta kattaneen projektin, jonka oli tarkoitus huipentua tänä keväänä Suomen mestaruuteen, kaksikymmentä vuotta somerolaisen futsalin eteen töitä pakertanut forssalaismanageri Jarkko Ihalainen taustoittaa.
Projekti käynnistyikin lupaavasti toissa kevään historiallisella liigapronssilla. Viime keväänä SoVo-pursi purjehti vahvassa myötätuulessa kohti ensimmäisiä SM-finaalejaan, kunnes tuulen suunta kääntyi.

Lue lisää 29.3.2018  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry