Didim
KSM härkätie2018

Päästöt vähentyneet

Suomen ympäristökeskuksen laskelmien mukaan Varsinais-Suomen kasvihuonepäästöt ovat laskeneet 26 prosenttia vuosina 2007–2015. Silti tavoitteesta ollaan vielä kaukana.
Varsinais-Suomessa on sitouduttu tavoittelemaan yhdessä hiilineutraalia maakuntaa vuoteen 2040 ja tavoite on kirjattu maakuntastrategiaan.
Vaikka maakunnan päästöt ovat vähentyneet noin neljänneksen, lisätoimia tarvitaan kipeästi monellakin eri sektorilla.
Vuosi sitten kunnat haastettiin tavoittelemaan hiilineutraaliutta. Alkuvuodesta maakuntahallitus selvitti kuntien tahtotilaa kyselyllä.
Tulokset osoittivat, että Varsinais-Suomen kunnilla on vahva tahtotila hiilineutraaliuden saavuttamiseen ja selkeä käsitys siitä, mihin omilla toimillaan pystyvät pääsemään.
Tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan kuitenkin niin kuntien, maakunnan kuin yritystenkin toimenpiteitä.
Selkeä tahtotila on joka tapauksessa olemassa ja jo se on hyvä alku oikeaan suuntaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry