Didim
KSM härkätie2018

Pikkukaupungin elämä esittäytyy musiikkiteatterin kesänäytelmässä

Somerniemen musiikkiteatterin tulevan kesän näytelmä Sommerå kertoo pikkukaupungin elämästä.
Toinen näytelmän käsikirjoittajista Emmi Ali-Yrkkö sanoo, että se voisi olla kertomus myös mistä tahansa muusta suomalaisesta pikkukaupungista, jossa sattuu ja tapahtuu. Tai jossa tuntuu, ettei mikään muutu. Kaikki menee tuttua samaa rataansa.
– Toisten asiat tiedetään paremmin kuin asianosaiset itse, tietää Emmi Ali-Yrkkö.
Lue lisää tiistain 27.2. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry