Didim
KSM härkätie2018

Rekalla pyörätietä

 

Someron Turuntiellä ennen terveyskeskusta oli tiistaina hetken poikkeuksellisia liikennejärjestelyitä, kun rekka tukki tien. Kuuleman mukaan kontti olisi keikahtanut pois perävaunusta. Useat autot ohittivat tukoksen käyttämällä kevyen liikenteen väylää, jossa ei liikkunut silloin kukaan. Eli mitään vaaratilannetta ei syntynyt. Tilanne oli ohi nopeasti ja liikenne sujui taas normaalisti.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry