Didim
KSM härkätie2018

Ruokalan väistötilat lähtivät, yläkoulun kontit lähiviikkoina

Useamman vuoden yläkouluna palvelleet väistötilat on tyhjennetty ja tarkastukset tehty niiden toimittajan kanssa.                                                                                                                                                                                                                                                                                       Ruokala palasi tällä viikolla toimittajalleen, yläkoulun väistötilat lähtevät lähiviikkoina. SoLu-rakennus, joka oli lukio, ei ole vielä aivan tyhjillään. Siellä on musiikinopetusta, kunnes soittimet saadaan uuteen kouluun. SoLu on kaupungin omsitama ja sen sijoituspaikka on vielä auki.

Lue lisää 9.3. Somero-lehdestä

Yläkoulun väistötilat ovat jo tyhjillään. Ne lähtevät lähiviikkoina.

 

 

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry