Didim
KSM härkätie2018

Sammutetaan valot tänään kello 20.30-21.30

 

Maailman suurin ilmastotapahtuma, WWF:n Earth Hour, sammuttaa valot tänään lauantaina 24.3. ympäri maailmaa. Turhat valot sammuvat ilmaston puolesta kello 20.30–21.30 paikallista aikaa jo kahdettatoista kertaa. Suomessa valomerkin ilmaston puolesta näyttävät kymmenet maamerkit. Tapahtumaan osallistuu myös satakunta ravintolaa, jotka kannustavat valojen sammutuksen lisäksi asiakkaitaan tekemään ilmastotekoja lautasillaan.

WWF:n Earth Houriin osallistuvat jo perinteisesti tunnetuimmat maamerkit ympäri maailmaa. Valonsa sammuttavat esimerkiksi Sydneyn oopperatalo, Burj Khalifa -torni Dubaissa, Moskovan Kreml ja Punainen tori, Pietarinkirkko Vatikaanissa, Big Ben ja London Eye -maailmanpyörä Lontoossa, Ateenan Akropolis, Eiffel-torni, Egyptin pyramidit, Nelson Mandela -silta Johannesburgissa sekä Niagaran putoukset ja Empire State Building Yhdysvalloissa.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry