Didim
KSM härkätie2018

Somerolla tehdään valmennustyötä talkoilla miljoonan edestä vuodessa

 

Someron Vuoden 2017 Urheilijaksi valittiin Marko Laaksonen (edessä). Gaalassa palkittiin myös muita menestyneitä urheilijoita, kuten Adelia Launonen (vas.), Tero Hovila, Julia Kautto, Johanna Witka, Kimmo Korpi-Seppälä, Niina Viranen, Henri Liipola, Ritva Oksanen, Kari Pihkanen, Raimo Karvonen, Tommi Holttinen, Veikka Sarén, Merja Teräväinen, Tiina Väre, Yrjö Teräväinen ja Jarkko Ihalainen.

Teksti Sari Merilä
puheenjohtaja Jouni Oksanen kertoi Someron Liikunnan ensimmäistä kertaa järjestämässä urheilugaalassa, että jos valmentajien työpanos muutettaisiin Somerolla rahaksi, se tekisi vuodessa noin miljoona euroa.
– Vähäistä ei ole sekään, mitä urheilu antaa kaupungille. Esimerkiksi pelkästään B-nuorten SM-finaali toi paikkakunnalle 200–300 ihmistä, jotka jättivät tänne noin 40–50 000 euroa.
Oksanen kritisoi kaupungin panosta urheilulle kovin sanoin.
– Kaupungin mukanaolo on säälittävää. Poliittinen ilmapiiri on heikentynyt viimeisimpinä vuosina. Tänne tarvittaisiin nyt ravistelua ja uudenlaista positiivista, kehittävää henkeä.
Oksanen ilmoitti urheilujuhlassa jättävänsä 14 vuotta kestäneen puheenjohtajan pestinsä tämän kauden loputtua.
Yleisöäänestyksellä Vuoden 2017 Urheilijaksi valittiin SoVo Futsalin maalivahti Marko Laaksonen, joka sai annetuista äänistä 27 prosenttia. Ääniä annettiin yhteensä 567 kappaletta. Gaalassa myös palkittiin muita viime vuonna menestyneitä urheilijoita.
Kaija Parko oli ohjannut juhlaan esityksen, jossa eri seurat esittelivät osaamistaan. Parketilla nähtiin muun muassa lentopalloa valssin tahtiin.

Lue lisää 6.3.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry