Didim
KSM härkätie2018

Somerolta voi vuokrata liiketilaa jopa ylläpitokulujen hinnalla

 

Aulis Kankare hoitaa enstisten Apteekin tilojen vuokrausta.

Somerolla on tarjolla paljon tyhjiä liiketiloja, mutta kysyntää vähän.
Esimerkiksi entinen Apteekin tila on ollut tyhjillään reilun vuoden ajan. Vaikka vuokralaista ei ole tiedossa, omistaja päätti remontoida huoneiston.
– Vuokralle pääsisi nyt todella edullisesti. Omistaja ei tavoittele edes voittoa, ainoastaan ylläpitokuluja, sanoo huoneiston vuokrausta hoitava Aulis Kankare kertoo.
Kaupungin kehittämisasiantuntija Tanja Uusitalo sanoo, että tilanne Joensuuntiellä on parantunut, vaikka tyhjää tilaa onkin tarjolla.
Liiketiloja keskustasta löytyy Joensuuntien varrelta molemmin puolin sekä esimerkiksi torille johtavan Hämeentien varrelta. Myös Nuppulinnassa on paikka vapaana, eikä Heikintien yrityshotellikaan ole löytänyt vuokralaisia.
Liiketiloja enemmän kaupungilta on kyselty teollisuustontteja ja -tiloja.
– Niihin on myös löydetty yrittäjiä. Tyhjiä tiloja löytyy silti yhä ympäri ämpäri Someroa, esimerkiksi kaupungin hallissa on tilaa yhdelle.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry