Didim
KSM härkätie2018

Tarjolla monipuolista päivähoitoa

Varhaiskasvatus on hyvissä kantimissa  Somerolla.
– Varhaiskasvatus on saanut tiloja, kun niitä on tarvittu, esimerkiksi Lamminniemestä ja Sairaalatieltä on remontoitu päivähoidolle tiloja. Henkilöstö on asiatuntevaa ja sen kehittämiseen on annettu voimavaroja, kehuu kasvatuspäällikkö Leila Hoikkala.
Yksi päivähoitoyksiköistä, Tuulihatun päiväkoti juhlisti 10-vuotiasta taivaltaan.

Lue lisää tiistain 20.3. Somero.lehdestä

Tuulihatun päiväkoti juhli 10 toiminnan vuottaan lauluin, leikein ja taikuroinnein.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry