Didim
KSM härkätie2018

Urheilu on iso voimavara

Olympialaisten jälkimainingeissa Someron Liikunta muisti menestyneitä urheilijoitamme.
Urheilu on kieltämättä se sara, josta Someronkin kaupunki monesti tunnetaan. Moni tietää muuallakin Suomessa, että Someron Voimassa on kovia nyrkkeilijöitä tai että Someron Esassa on kovia seiväshyppääjiä.
Someron Liikunta nosti tänä vuonna urheilijat ja urheiluseurat normaalia näyttävämmin esille. Ihan oikein.
Someron kaupunki voi röyhistellä hyvillä liikuntaharrastusmahdollisuuksillaan, ja ne voivat olla ratkaisevassa roolissa, kun esimerkiksi lapsiperhe etsii asuinpaikkaa näiltä seuduilta.
Hyvät liikuntamahdollisuudet eivät yksin riitä, tarvitaan liikuttavia seuroja. Eikä seuroja ole ilman talkoolaisia.
Jälleen kerran saimme palkitsemistilaisuudessa nähdä, miten uskomattoman moni tekee talkoilla töitä sen eteen, että paikkakunnalla on niin monipuolinen liikuntaharrastustarjonta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry