Didim
KSM härkätie2018

400 neliön sementtivalimo tuhoutui pahoin palossa

Turuntien varressa, lähellä Kohnämäen sorakuoppaa sijaitseva sementtivalimo tuhoutui pahoin tulipalossa, joka alkoi reilu tunti sitten. Kuva Armas Töykkälä.

Turuntien varressa oleva sementtivalimo paloi pahoin keskiviikkona kello 17:n aikoihin.
– Henkilövahinkoja ei tullut. Omistaja oli lähtenyt rakennuksesta jo ennen tulen syttymistä. Ohikulkija tai naapuri hälytti palokunnan, kertoo päivystävä palomestari Mikko Särmä.
Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä.
– 400 neliömetrin rakennus kärsi palossa mittavat vahingot. Arvioisin, että jonkinlainen lovi tulee tuotantoon. Tässä saattaa olla jopa sellainen tilanne, että kannattaako enää edes korjata vai rakentaa kokonaan uusi, Särmä pohtii.
Paloa olivat sammuttamassa Someron ja Somerniemen palokunnat. Muutama yksikkö tuli apuun myös Kanta-Hämeen puolelta ja säiliöauto Salosta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry