Didim
KSM härkätie2018

Akustinen trio astetta rankempana

Rantatuvassa kuullaan vappuaattona covereita, joita esittävät Kimmo Saarinen, Kai Merilä ja Vesa Mattila.

Viime vuonna akustisena triona vuosien tauon jälkeen keikkalavoille kivunnut kolmemiehinen Kai Merilä Band esiintyy vappuna 30.4. Somerolla Rantatuvassa.
Viime vuonna Böndessä kultuun akustiseen keikkaan verrattuna luvassa on astetta jykevämpää meininkiä, sillä soittimet ovat vaihtuneet sähköisiin.
Bändin ohjelmisto koostuu cover-biiseistä muiden muassa Bonjovilta, U2:lta, Bryan Adamsilta ja Hurriganesilta.
– Tässä rokimmassa triossa meillä on rummuissa Mattilan Vesku. Karvian Hannu on Lootansa kanssa akustisilla keikoilla, yhtyeen nokkamies Kai ”Kaitsu” Merilä kertoilee.
Trion basisti on Kimmo Saarinen.
Kai Merilä Band on viime elokuuussa alkaneen uuden taipaleensa myötä ehtinyt esiintyä jo ulkomaillakin Espanjan Fuengirolassa. Lisäkeikkojakin aurinkorannikolle on tarjottu.
Tulevan kesän mittaan bändi nähdään muun muassa Turussa, Forssassa ja Uudessakaupungin Karjurock-festareilla.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry