Didim
KSM härkätie2018

Helmi muuttaa Leather Heavenin entisiin tiloihin

Anita Hallapelto

Muotiputiikki Helmi muuttaa Leather Heavenilta viime vuonna vapautuneisiin tiloihin. Yrittäjä Anita Hallapelto allekirjoitti vuokrasopimuksen keskiviikkona.
Yrittäjä Timo Ilmonen muutti nahkataivaansa viime vuonna Forssasta ostamaansa teollisuushalliin, ja laittoi Someron myymälän tilat joko vuokralle tai myyntiin.
– Uudessa paikassa on 393 neliötä tilaa. Nykyisessä Helmen pääputiikissa sitä on 50–60 neliötä, eikä Helmellä ole yhteensäkään kuin hiukan yli sata neliötä tällä hetkellä, Hallapelto kertoo.
Helmi toimii nykyisissä tiloissaan vielä Nostalgiaviikon loppuun saakka. Uusissa tiloissa ovia aukeaa 21. toukokuuta.
– Rakastan tätä nykyistä tilaa ja olen aina ajatellut, että en koskaan lähde täältä pois, mutta en vaan enää pysty toimimaan näin ahtaassa paikassa, Hallapelto kertoo.
– Kaikkia tuotteita ei millään ole saatu esille.
Anita Hallapelto on tänä keväänä ollut paljon julkisuudessa esiintymällä parissakin televisio-ohjelmassa.
– Puoli seitsemän -ohjelman jälkeen tuli ihan mielettömästi yhteydenottoja. Myös Helmen Facebook-sivuille räpsähti saman tien lähes 2 000 tykkäystä.
Julkisuuden myötä Helmeen on tulossa myös ennätysmäärä turistibusseja.
– Olemme kesällä myös yhteistyössä Hovilan kartanon kanssa, sillä sinne retkiä varanneet ryhmät ovat halunneet tulla myös tänne meille, Hallapelto iloitsee.
– Uusissa tiloissa on hyvät mahdollisuudet ottaa myös ryhmiä vastaan. Siellä mahtuu vaikka rock’a’billy-bändi soittamaan, monia tapahtumiakin järjestänyt yrittäjä naurahtaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry