Didim
KSM härkätie2018

Junttielokuva Kyrsyä – Tuftland saa Someron ensi-iltansa tänään

 

Kyrsyä -Tuftland elokuvan tekijäjoukkoa kävi Somerolla Bio Jukolassa markkinoimassa elokuvaansa.

Matvei Ojansuu nähdään elokuvassa bussikuskina.

Jussi Tuomen rooli on opettaja.

Elokuvan on ohjannut Roope Olenius.

Elokuvan pääosassa nähdään Veera W. Vilo.

Elokuvassa kullaan somerolaisen Astral-yhtyeen musiikkia. Bändin vokalisti on Essi Capunzinho. Somero-lehti esitteli bändin 2.3. ilmestyneessä numerossa, jonka voi edelleen lukea Lehtiluukku.fi:ssä.

Ohjaaja Roope Olenius saapui joukkoineen Somerolle esittelemään tänään Suomen leffateattereissa ensi-iltansa saavan elokuvansa Tyrsyä – Tuftland.
Huumorilla höystetty junttikauhuelokuva on jo ehtinyt kiertää ulkomailla elokuvafestivaaleja, joista on tuomisina pari ykkössijaakin. Ensi-iltansa se sai joulukuussa Teksasissa.
Elokuvassa kuullaan somerolaista musiikkia, sillä Astral-yhtyeen kappale Mun tapa elää soi lopputekstien aikana.

Lue lisää 6.4.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry