Didim
KSM härkätie2018

Kaupungin ruokahuolto valmistaa yli 1600 ruoka-annosta arkipäivisin

Kaupungin uusi ruokapalveluesimies Teija Teerimäki kehuu, miten Somerolla on tehty ajoissa ruokahuoltoon muutokset ja korjaukset. Hän viittaa terveyskeskuksen ja Joensuun koulun valmistuskeittiöihin panostamiseen.
Pieniäkään keittiöitä ei ole laiminlyöty. Seuraava remontoitava on Pitkäjärven koulun keittiö, jossa valmistetaan ruokaa noin 80 hengelle.
Kaikkiaan Someron kaupungin ruokahuolto tekee arkipäivisin yli 1 600 ruoka-annosta päivähoidon, koulutoimen, terveyskeskuksen ja vanhushuollon asiakkaille.
Sote tuonee kiemuransa kaupungin ruokahuoltoon. Ruoanvalmistus koulujen ja varhaiskasvatuksen asiakkaille säilynee ennallaan.

Teija Teerimäki on ollut parisen kuukautta kaupungin ruokapalveluesimiehenä.

http://Lue lisää perjantain 13.4. Somero-lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry